راهنمای آموزشی
شرح
این مطلب آموزشی شامل تنظیمات ضبط حرکتی در رابط گرافیکی نسخه 4.0 دستگاه ضبط XVR داهوا می باشد.
قابلیت ضبط موشن دتکشن یا تشخیص حرکت ویژگی است که در دستگاه ضبط وجود دارد. با فعال کردن آن، با تشخیص حرکت در تصویر، بلافاصله عملیات ضبط شروع می شود.
عملکردهای غیر از ضبط
همچنین به غیر از ضبط، عملیاتی نظیر ارسال ایمیل، فعال کردن آژیر، عکس گرفتن از ویدیو در لحظه وقوع حرکت و فعال کردن آلارم امکانپذیر است.
دستور العمل مرحله به مرحله
1. در منوی اصلی دستگاه ضبط بروی Management کلیک کنید.
2. گزینه Camera انتخاب نمایید.
3. در منوی سمت چپ، وارد Video Detect شوید سپس وارد قسمت تنظیمات این قابلیت می شوید. گزینه Record Channel و Snapshot در صورت فعال نبودن، فعال نمایید.
4. بروی دکمه Settings گزینه Region برای تعیین نقاط حساس به حرکت کلیک کنید. نکته: خانه های رنگی برای فعال بودن تشخیص حرکتی – خانه های شفاف عدم تشخیص آن نقطه برای تشخیص حرکت
5. بروی More Settings در انتهای صفحه برای دیگر تنظیمات Motion Detect کلیک نمایید.
6. بعد از اعمال تنظیمات، گزینه Enable MD را فعال نموده و سپس بروی Save کلیک نمایید تا تنظیمات ذخیره گردد.
7. در این مرحله به قسمت تنظیم زمانبندی Motion Detect میرسیم که در قسمت Storage در زیر منوی Management قابل دسترسی است.
8. کانال مورد نظر خود را انتخاب نمایید و برای زمانبندی یکی از روزهای هفته بروی Settings مرتبط با همان روز کلیک نمایید.
9. در این مثال ما فقط گزینه MD (تشخیص براساس حرکت) و سپس گزینه All برای هر 7 روز هفته انتخاب می نماییم. نکته: برای موشن دتکشن می بایست گزینه General را حتماً غیر فعال نماییم.
10. بعد از تنظیم زمانبندی مطمئن شوید تمام تنظیمات را ذخیره کرده و در ادامه بروی گزینه بعدی، Record کلیک نمایید. نکته: برای اعمال همین تنظیمات زمانبندی بروی مابقی دوربین ها از گزینه Copy استفاده نمایید.
11. در این بخش می توانید تنظیم بودن استریم های ضبط و snapshot ها را بررسی نمایید. سپس از بالای صفحه بخش STORAGE را کاملاً ببندید.
12. برای چک کردن درستی تنظیمات ضبط براساس حرکت می توانید آن را بررسی نمایید. برای این کار باید از منوی اصلی وارد VIDEO شوید.
13. در این قسمت می توانید از Channel List کانال دوربین خود را انتخاب نمایید و از نوار Timeline پایین تصویر که به صورت نوارهای رنگی نمایش داده می شود، تست تصویر ضبط شده که برای Motion Detect به رنگ زرد می باشد را مشاهده نمایید.
1 دیدگاه